Het Team

Cheryl van Neerven

“Het begeleiden van een zwangere en haar partner in deze bijzondere periode vind ik gewoon een geweldige ervaring! Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste. Dit is echt een aanvulling op mijn werk. Hoe bijzonder is het als je voor de eerste keer aan aanstaande ouders hun kindje kunt laten zien!”

Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. In ons team ben ik degene die het beste op de hoogte is van de laatste wijzigingen. Ik ben een zachte, nieuwsgierige, oprechte en vakkundige collega. Privé houd ik van relaxen in bad, gezellig uiteten gaan, wandelen en erop uit trekken.

Marja van den Heuvel- van Loon

Welkom! Ik ben Marja van den Heuvel- van Loon en ben 41 jaar jong.  Sinds 2004 ben ik verloskundige en sinds 1 januari 2005 werk ik in deze praktijk. Dat bevalt mij ontzettend goed. Ik vind het heerlijk om in een dorp te werken. De gemoedelijke sfeer en de mensen hier, dat past goed bij wie ik ben. Ik houd van contact maken met mensen en ben een gevoelsmens. Doordat het een kleine praktijk is leren we je goed kennen. Mijn streven is om te zorgen dat je in je zwangerschap en tijdens de bevalling gelooft in jezelf, mag zijn wie je bent en trots mag zijn op jezelf. Dat je dit allemaal kunt. Zodat je ook vol vertrouwen het moederschap in gaat, samen met je partner. Ik vertrouw op de natuur, gebruik mijn kennis, ervaring en verstand om ervoor te zorgen dat je zwangerschap, bevalling en kraambed zo goed mogelijk verlopen.

Ik ben gestart met een coachopleiding om je daarin nog beter te kunnen begeleiden. Zodat ik je nog meer het vertrouwen kan geven dat je een prachtige moeder (in spé) bent.

Verder plaats ik sinds 2018 ook spiralen. Een hele leuke aanvulling op ons vak. Nieuwe mensen leren kennen of cliënten weer terug zien, vind ik dan ook heel erg leuk.

Zelf ben ik getrouwd en heb ik 2 puberende kinderen.  Ik ben beide keren thuis bevallen. Ondanks dat het alweer even geleden is blijven mijn zwangerschappen en bevallingen me altijd nog goed bij. Het gevoel van de schopjes, de onzekerheden, de eerste weeën, het persen. Het moment dat ze op mijn buik gelegd werden. Die vergeet ik niet, ook niet na al die jaren. Een prachtige gebeurtenis. En daar hoop ik deel van te mogen zijn bij jullie.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, houd ik van fijne gesprekken tijdens een avondje uit. Ik ga graag naar de sauna en wandel het liefste lekker in het bos.

Ik heb enorm veel zin om jullie te mogen begeleiden in deze mooie en spannende fase van jullie leven! Tot snel!

Sanne Jentjens

Ik ben Sanne Jentjens, geboren in 1989 en sinds 2015 afgestudeerd aan de Academie Verloskunde te Maastricht. Ik heb in veel verschillende praktijken in de regio gewerkt en sinds 2017 ben ik werkzaam bij Femme verloskundig centrum!

Voor deze opleiding heb ik gewerkt als verpleegkundige, onder andere op de kraamafdeling, maar na een dagje meegelopen te hebben op de verloskamers was ik om en ben ik de verloskundige opleiding gaan doe. Hier ben ik nog altijd heel erg blij mee!

Het is erg fijn om in zo’n knusse en gezellige praktijk te werken met fijne collega’s. de persoonlijke benadering en begeleiding staat hier voorop en zo leer je de cliënt en partner ook heel snel goed kennen. Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste wat mijn baan extra leuk maakt! Jullie zullen me dan ook tegen komen tijdens de echo’s in de praktijk.

Verder woon ik samen met mijn vriend Bram en heb ik zelf ondertussen mogen ervaren hoe het is om moeder te worden van een prachtige dochter Evy (2020) en een zoon Wes (2021). Mijn eigen zwangerschap, bevalling en kraambed hebben me een extra verrijking binnen het vak gegeven. Erg mooi en bijzonder om zelf mee te hebben mogen maken!

Ik heb erg veel zin om jullie te ontmoeten in de praktijk en te begeleiden in deze spannende en bijzondere periode!

Tot snel!

Lois Barten

Ik ben Lois Barten, 24 jaar en geboren en getogen in Veghel. Ik ben sinds oktober 2023 werkzaam bij Femme Verloskundig Centrum. Ik heb mijn verloskundige opleiding succesvol afgerond in het mooie Maastricht.

Mijn hart ligt bij het opbouwen van een persoonlijke band met onze cliënten, iets wat hier in onze praktijk, dankzij de kleinere populatie, extra bijzonder is. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke zorg en neem graag de tijd voor onze cliënten.

In mijn rol als verloskundige ben ik betrokken bij spreekuren, bevallingen en kraambedden. Verder omschrijven andere mensen mij als een vriendelijk, zacht, nuchter en betrouwbaar persoon. In mijn vrije tijd geniet ik van bakken en koken, gezelligheid met vrienden en het ontdekken van nieuwe plekken tijdens het reizen.

Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen in de praktijk en jullie te begeleiden tijdens deze bijzondere periode. Hopelijk tot snel!