Cheryl van Neerven

Hoi! Ik ben Cheryl van Neerven, geboren in 1989, en sinds juli 2012 afgestudeerd aan de Academie Verloskunde te Maastricht. Sindsdien ben ik werkzaam in verschillende praktijken hier in de regio.

Sinds februari 2014 ben ik werkzaam binnen dit centrum. Wij werken binnen dit centrum met 2 verloskundigen, wat zorgt voor een hechte samenwerking. Ik vind het fijn om in centrum in een dorp te werken omdat je de mensen dan goed leert kennen, persoonlijke begeleiding vind ik dan ook erg belangrijk. Het begeleiden van een zwangere en haar partner in deze bijzondere periode vind ik gewoon een geweldige ervaring! Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste. Dit is echt een aanvulling op mijn werk als verloskundige. Hoe bijzonder is het als je voor de eerste keer aan aanstaande ouders hun kindje kunt laten zien!

Naast mijn werk als verloskundige vind ik het erg leuk om samen met mijn man Maarten, onze dochter Lauren (september 2017), zoontje Joppe (juli 2019), jongste dochter Florine (december 2022) en onze hond wandelingen te maken, met vriendinnen af te spreken en te sporten. Ik hoop je snel te zien in ons centrum!